söndag 26 december 2010

Tapetångest!!!

Vilken ska vi välja, vilken vill vi ha? Vilken vill DOTTER ha?!


En häftig turkos i klara glada färger som gör att hela rummet lyfter, som visserligen sakerna kanske drunknar i och som varken passar ihop med grönt eller blått.

En stilren vit med stjärnor i grundfärger som allt passar till. Sakerna i rummet framhävs istället för tapeten själv, men lite tråkig. Vi går ofta på det "förnuftiga" alternativet och så tänker vi efteråt, fy vad tråkigt det blev...


Säg vad ni tycker! Vilken ska vi välja?

                   HJÄLP!!
6 kommentarer:

 1. Hej!
  Stjärntapeten är sötast och betydligt lättare att matcha med gardiner mm än den turkosa! Men du vet att jag tycker att ni ska satsa på något tåligare än tapet - målad glasfiberväv - som sen ger alla möjligheter till inredning; textilier, tavlor hyllor mm. Där varje sak får en chans att synas med en lugn bakgrund. Och som är vilsamt för ögat och för helheten. Man kan också byta gardin, sängöverkast mm utan att behöva tänka på tapetbyte!!

  SvaraRadera
 2. Hejhej! Den turkosa, absolut. Den är livlig och glad precis som dotter. Blir jättesnyggt med vita möbler till. Visst blir det lite svårare att matcha gardiner och överkast, men jag tycker ändå de turkosa!

  SvaraRadera
 3. Den med kaniner...

  SvaraRadera
 4. Fundera på vad ni (som föräldrar) står ut med längst. Den milda eller den skrikiga.

  Fundera på om det är ett stort eller litet rum, den turkosa kommer göra rummet mindre och den med stjärnor kommer göra rummet större.

  Den med stjärnor är kanske lite tråkig, men den turkosa kan bli lite för mycket och kanske mer ska ses som en fondtapet.

  Den med kaniner kommer din dotter garanterat gilla bäst. ;-)

  Kram

  /Anna

  SvaraRadera
 5. Den turkosa är roligare och eftersom ni kommer att lessna på den, så gör det kanske inget om hon råkar rita på den :-)
  Fast jag tycker att den med stjärnor var fin också!

  SvaraRadera