tisdag 28 december 2010

Ta da! Tvättstuga!

Så där ja! Tänk vad mycket lite nya handtag på gamla skåpen kan göra!

Nej, tvättstugan är inte helrenoverad. I min framtida vision så har torkskåpet åkt ut, en tvättpelare med tvätt och tork står där istället och det är ny bänkskiva och kakel på väggarna. Det här får dock duga så länge.

Det vi har gjort är egentligen att riva ner skåp från väggarna och sätta in öppna hyllor istället. Vi har satt upp tvättställningar på väggarna så man slipper snubbla över dem och vi har bytt ut två öppna, trasiga garderober mot tre hela med handtag på. Dessutom har vi plockat ner en plåt som satt runt torkskåpet för att skapa lite mer rymd i rummet a la feng shui. (Så lite saker som möjligt över ögonhöjd)


Blev även väldigt nöjd med dispositionen av städskåpet. Dammsugaren och skurhinken har blivit särbo. Deras förhållande klarade inte av ett hyllplan, det var dags för dem att göra något åt situationen då de båda kände att ytan de delade blivit för trång. På det här viset fick allt fick ett eget hyllplan istället för att behöva trängas på bottenplattan.

En annan sak som jag är nöjd med är att jag hittade utdragbara torkställningar på Bauhaus att sätta upp på väggen. Då skjuter man bara in dem när man inte behöver hänga tvätt så har man massor med utrymme i tvättstugan. Fiffigt tycker jag!

Örnie och Örjan fick flytta in i tvättstugan, de trivs bra uppe på torkskåpet nu när plåten runt det försvunnit, där har de överblick över hela utrymmet, beredda att rycka ut om någon lämnar möss och annat skräp liggandes i tvättstugan. Fint ska det vara!Bilder på helheten är lite krångligare då tvättstugan är trång och maken har för lite vidvinkel på kameran.

Förebilder är också svårt att få då vi glömde fota innan. Vi får lova att bättra oss till nästa projekt. (Oj då, vi har redan börjat riva tapeterna i Dotters rum så det är redan för sent...)

Nåja, lite försök till översiktsbilder kommer här:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar