torsdag 6 januari 2011

Fönstershopping

Riktigt så illa som fönstershopping var det nog inte, men hela eftermiddagen spenderades på olika byggfirmor. Och vi handlade ingenting. Jo, ett paket blöjor och våtservetter i halvtid eftersom vi glömt skötväskan. Ett väldigt ståhej blev det, och när vi kom till toaletten satt det ett trevligt plakat på dörren som löd "Behöver du blöjor och våtservetter så finns det att få i kundservice" Jaha ja. Nåja, nu har vi ett fullt paket blöjor i bilen, och tar de någonsin slut så vet vi vilken trevlig butik vi ska besöka.

Har nu i alla fall uteslutit alla panelskivor i taken då det blir väldigt fula skarvar i ändan på "plankorna" och de vitmålade såg väldigt plastiga ut. Istället hittade vi riktig v-spont som har längd så det räcker för hela rummet. Inga skarvar, men vi får måla dem själva. Ett kärt nöje för att få riktigt trätak. Dessutom blir den modellen billigare per kvadratmeter än att köpa panelskivor. Lite märkligt kan tyckas, men folk är väl lata nu för tiden och vill ha det bekvämt...

Tror även att vi har hittat samma golv som ligger i tv-rummet på övervåningen så vi bara kan fortsätta med det in i Dotters rum. Trevligt! Tittade också lite på innerdörrar, taklister och annat smått och gott.

Fick en prenumeration på tidningen Family Living. Bra blandning mellan familjeliv och inredning - barnvänlig inredning! Passar perfekt just nu! Hittade denna underbara tapet som går att måttbeställa precis som man vill ha den. Samma företag har massor med läckra tapeter att gotta sig i. Funderar på denna till lekrummet...

Har nu även gjort en renoveringslista för huset. Många många punkter, men lättare och roligare att ta tag i då det är nedskrivet på en lista. I mitt nästa liv ska jag bli något som har med skrivande av listor att göra... Det finns en lista för varje tillfälle och jag är expert på att skriva dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar