söndag 19 juni 2011

Söndagstankar...

En sån där dag som skulle vigas åt två saker (nu när projekt uterum är avslutat). Förmiddagen skulle det tränas agility, eftermiddagen skulle jag och gräsklipparen tampas mot det meterhöga (ja, nästan) gräset i trädgården.

Startade upp vår gräsklippare igår faktiskt. Efter en välbehövlig semester på fem år var det dags att ta tag i startsnöret och rycka till. Det ingick en gräsklippare i köpet av huset, men då den var eldriven och jag minst 15 gånger per klippning pustade ut över att sladden inte gick sönder när jag råkade köra över den så insåg jag att det var dags att skrämma liv i vår gamle trotjänare. Bensin, ny olja, startgas och rycka rycka rycka. Lite trög i starten (mest pga att vi glömde att man skulle hålla in handtaget när man startade den) men så hostade den igång och bolmade grå-svart rök över hela nejden i 10 minuter. När den var färdig med detta gick den som aldrig förr.

Åter till dagen. Vi vaknade. Det regnade. Vi stannade inne hela dagen. Ah, vad skönt det var att få gå runt inne och rota och plocka med ditten och datten och så här på kvällen kan vi pricka av ett tiotal små oavslutade/påbörjade projekt och har dessutom rena kläder till morgondagen. Det är inte att underskatta! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar