torsdag 9 juni 2011

Skolavslutning och nerver...

Barnen i skolan är avslutade, två jobbdagar kvar för min del och sen börjar den stora ledigheten! Fick en fin ljuslykta av mina ungar. Pryder sin plats hemma redan!

Okej att man sliter hela året till en minimilön, men när väl juni kommer så känns allt värt det! Kan dessutom inte låta bli att längta lite till augusti med uppstart med helt egen klass med små ettor och lite större tvåor varav hälften nu ska lära sig läsa och skriva! Vilket oerhört spännande avstamp i livet att få vara med och guida dem igenom!

Helgen ska bjuda på premiärtävling i agility för hundar och matte. Var med på en liten inofficiell tidigare, men den gills inte riktigt då vi tränat banan i förväg och liknande. Nerverna kommer vara på utsidan och hundarna kommer vara knäppa av adrenalin och uppspelthet och vi kommer bli diskade efter max fyra hinder, men vi ska banne mig ha roligt! Matte måste bara tänka på att hålla ambitionsnivån på den beskrivna nivån och inte få för sig att något ska gå bra, för då kommer det nog att gå ännu värre!

Uterummet är i princip färdigmålat nu, men ge sig till tåls till färgen torkat och vi tagit bort maskeringstejpen innan det blir bild här! Morgondagens projekt så får vi se efter det!

Nu film och gott hembakt bröd från en elev som har ett bageri och café hemma. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar