lördag 13 november 2010

Sjukdom och tapeter

Återhämtar oss efter sviterna av en magsjuka. Slog ut hela familjen, så nu behöver mycket packas på en minimal tid. Nåja, vi har ju en veckas överlapp så det ska vara lugnt. Kanske största bekymret blir att när vi väl fått nyckeln i vår hand så vill vi inte tillbaks till gamla lägenheten. Har insett att vi första natten i alla fall måste sova i lägenheten, det blir svårt att hinna flytta klart innan Dotter ska sova. Nåja, temporärt. Får stå ut.

Sitter och letar tapeter. Det finns snygga och det finns fula. Logiskt. Lika logiskt är nog att de dyra kostar närmare 2000 kronor för en rulle och de fula närmre 500 kronor för en rulle. Då kommer ordet prisvärt in i bilden. Hur mycket ska man kompromissa när det gäller tapeter i sitt framtida hem? Ska man gå på absolut snyggast eller på mest prisvärt?

Försökte hitta tapeter till Dotter utan rosa prinsessor på. Det visade sig i det närmaste vara omöjligt. Det finns några svenska tillverkare som gör tapeter som är mer eller mindre könsneutrala, men på kontinenten är rosa det enda rätta för en flicka, och de flesta tapettillverkare finns på kontinenten påstås det. Suck. Jakten går vidare. Har ett bra alternativ dock tycker Dotter.

3 kommentarer:

  1. Mycket bra alternativ tycker jag :)

    SvaraRadera
  2. Håller med dottern och Linda. Men är den prisvärd? ;)

    Underbart med hus att leka med. Känner mig lite avis här borta. Har ju haft vårt länge och inte fått börja göra något alls... knappt ens tittat in... 22 dagar kvar...

    SvaraRadera