tisdag 9 november 2010

Flyttröra...

Så, nu har de kommit och hämtat vårt köksbord med tillhörande stolar. Nu får vi sitta i soffan och äta i en vecka. Funderar på om soffan också ska säljas. I sådana fall får vi väl sitta på golvet och äta.

Packar för fullt. Funderar på om nedpackning av alla grytor och kastruller gör det legitimt att få köpa hämtmat i en vecka. Förmodligen inte. De pengarna behövs nog dessutom när det nya hemmet ska inredas.

Dotter ser dock fördelar med att vara av med köksmöblemang. Vi har ställt ut kartonger på sporadiska ställen i köket och så går hon mellan dem. Roligt roligt. Kan hålla på i timmar... När Dotter började få för sig att hon skulle börja gå var hon ju bara 8,5 månader och hade förstånd där efter. Då fick jag sy en hjälm åt henne. Dämpade de värsta vurporna.


Just ja, hon har något i munnen också. Här är en bättre bild på den lilla bilen. Mönster kommer från virkverket. (virkverket.blogspot.com)
Så söta så!

Har hunnit bli en rosa också, men den har jag inte fotat. Dotter har nog kört in den under soffan eller så, får ta en bild när den kommer fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar