tisdag 16 november 2010

Huset!

Så sitter vi nu runt det alldeles nya köksbordet i det alldeles egna köket  med kartonger och bråte högt och lågt och bara njuter... Egen härlig trädgård där vi kan släppa ut hundarna, egen tvättstuga att hänga tvätten, massor med härligt utrymme att fylla upp.

Dotter har dessutom sovit in uterummet. Perfekt tyckte hon. Istället för att vakna och gråta över ny plats, nya ljud och nya intryck så slängde hon av sig vantar och strumpor, kastade fötterna över kanten på vagnen och filosoferade en stund tills jag kom och frågade om hon ville ha en frukt. Tror uterummet fick godkänt.

Har dock funderat på en sak, varför passar aldrig ens gamla möbler in? Om man nu har flyttat till dubbelt så stort så borde de väl gå att få in? Men ändå sitter jag med en skänk/sideboard som inte passar in någon stans, en liten byrå som känns malplacerad och en bokhylla som inte vill bo bland sina kompisar.

Har nu säkert två kartonger blandat bråte kvar i lägenheten. Ska hämta det. Sen. Sen kan vara om ett ganska långt tag och ett ganska stort steg att komma över. Man ska inte börja packa upp innan man packat ut allt gammalt. Sen kan ju lätt bli ett oöverstigligt aldrig då...

4 kommentarer:

 1. Redan det nya bordet och stolarna på plats? Gläds med er och må all lycka också trivas i ert fina hus!
  /Lotta

  SvaraRadera
 2. härligt,, här går det snabbt märker jag :D längtar till jag får gå husesyn! ses ikväll!

  SvaraRadera
 3. Snart är det fredag! Tjojho!!

  SvaraRadera
 4. Och jag längtar efter att ha er alla här hos mig såklart! Huset rymmer oss alla :)

  SvaraRadera