torsdag 24 februari 2011

405 clips senare...

Långsamt går det framåt. Fyra hushållsrullar snorpapper avverkade, en håningsburk, tröstchips åt Maken och många böcker i gungstolen. Dotter fick två nya böcker av mormor i går, de har lästs flitigt sedan dess! Har nu avverkat 405 clips till taket och kan nu presentera ett (i princip) färdigt tak!

Det ska nog inte vara tak hela vägen ner, tänker bygga ut en liten vägg längst in. Visserligen krymper vi golvarean en aning, men man får in en säng då och kan sätta sig upp någorlunda utan att slå i huvudet varje morgon. Som det är nu är höjden där takpanelen slutar 110 cm, kan vara ganska lagom. Mindre känns inte vettigt. Behåller dock djupet där vi ska platsbygga en garderob så Dotter får plats med alla sina grejor när hon blir tonåring. Funderar även på ett hemligt lönnfack i utbyggnaden...men det är något som blir vår lilla hemlighet :)

Visade Dotter en bild på henne själv i morse och frågade vem det var. Resultatet blev att hon idag sa sitt namn för första gången. Ordentligt, alla ljuden med, men med lite läspning på S. Lycklig. Nu fick vi energi till att bygga en dag till. Snart går turen mot Sveriges stolthet för en skopa inspiration och kanske lite shopping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar