onsdag 14 mars 2012

Underbara onsdag!

Idag är den lediga dagen i veckan, och redan igår bestämde jag och Dotter att det var biblioteksdag. Andra gången som vi går till biblioteket, så nu visste hon vad hon hade att se fram emot.

Det gick fort att packa ihop alla böckerna som skulle med och redan klockan nio steg vi in genom entrén på stora biblioteket. Vi plockade ihop tio böcker som vi var sugna på att läsa och sen gick vi en trappa upp till cafét. Vi var själva där, så det var riktigt mysigt att sitta och prata och titta på allt som hände utanför fönstret en våning ner. När Dotter var färdigfikad lekte hon en stund i lekavdelningen (varför har inte alla caféer en lekavdelning?!) så hennes mamma fick dricka upp sitt te.

Sen tog vi en tur på stan och handlade en jumper, hårband och hårspännen och avslutade så turen i garnaffären. Ett orange och ett brunt garn skulle jag ha. Sen hade jag utrymme för ytterligare några ifall andan föll på. Var inte beredd på att riktigt så många nystan skulle falla på, eller kanske snarare överfalla. 500 kronor fattigare med en dotter som nu sover gott på altanen har jag nu satt tänderna (ja, eller i alla fall virknålen) i det första av alla nystan som längtar efter att bli något! Lycka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar