lördag 1 oktober 2011

Hjärtekatten

 Lilla Smilla är hjärtopererad. Det syns ett ärr på hennes hjärta, men hon mår bra. Hon ska snart få flytta hem till ett hjärtebarn på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg. Om du är nyfiken eller har tid att göra en egen katt så kan du läsa mer på den här sidan: http://hjartekatten.blogspot.com/


6 kommentarer:

 1. Hej Amanda! Vad glad jag blev! :) Läste på hjärtebarnföreningens hemsida att det här projektet hade dragit igång. Om jag kunde så skulle jag virka såna. :) Hedersmedalj till dig Amanda. (Vi fick en blå polarn och pyretkanin när Oskar hjärtopererades första gången, men dom här är gulligare). Kram

  SvaraRadera
 2. Tack, Marianne! Jag håller med om att dessa är väldigt gulliga och de är ju mer personliga än en pop-kanin. Jag hoppas att de får ihop så alla barn kan få med sig en hem. Jag kan hålla virkkurs för dig på jobbet :) KRAM!

  SvaraRadera
 3. NU är den jag började på också klar. (Jag la upp den ungefär när jag såg det här inlägget.) Den blev så hiskelig att jag inte vet om jag törs skicka iväg den. Vill ju inte skrämma de stackars barnen... Men först sa jag nog kolla lite på hemsidan om de fortfarande tar emot dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det kanske finns något barn med lite humor eller som har en framtid inom skräckfilmsbranchen :) Jag tror absolut de tar emot katter, var inte jättelänge sen jag var inne och läste om nya katter i alla fall, men nog måste jag få se den nu när du satt bilder i huvudet på mig om hur den ser ut!

   Radera
  2. Haha, vi får hoppas på skräckfilmsbarn. Har du ravelry-konto? Jag la upp en bild där. Sen när jag läste på hemsidan så insåg jag att jag borde gjort en massa syskondjur istället, så det får bli nästa projekt. Ska ta kroppen och huvudet som blev fel till katten och använda till det. Upptäckte det inte förrän jag sydde ihop dem... Bara att lägga upp nytt. Kanske lite därför det tog tid.

   Radera
  3. Den var ju jättesöt, nu är du oförskämd! Dessutom kan inte alla vara perfekta och vackrast i världen...

   Radera