tisdag 7 november 2017

December 2016

Så är vi framme i tidsresumén för december månad....bara elva månader kvar 😄

December var månaden då det skulle fixas julklappar. En docksäng till Rosa stod högst på Dotters önskelista. Hittade ett fint gammalt tyg att sy docklakan av. Så lagom stort och lagom enkelt projekt när man lider av symaskinskramp! Det heter så va? Jo, det gör det bestämt.

Blev ett litet sytt åt Lillasyster. En ask lagom stor för fem små nallebjörnar och deras rävunge att sova i. Nallarna och räven är egentligen knappar köpta på Panduro. Och så kalasdags! Dotter fyllde sju och bjöd alla klassens tjejer på ett pysselkalas. Oj, vad det pysslades och klipptes och grejades, klistrades, målades och glittrades! Önskar att jag hade tagit en ”efter bild” så ni fick se eländet! Eller, det kanske är bäst såhär ändå!

På tal om pyssel så pysslade Maken ihop en liten väggran åt oss där allt pyssel Dotter och Lillasyster gjorde på kalaset fick flytta in. Tycker den blev fin. På ett charmigt sätt.


Å så jul... å så nyår..och innan  vi anar det så sitter vi där på tolvslaget och äter chokladmoussetårta. Den smakade sådär, sa en liten nyårsfirare; men botten var toppen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar