måndag 29 februari 2016

Lillasysters vantar och hallongrottor

Har ju hunnit med en beställning på vantar från Lillasyster också. Mönstret är stickat i Viking babyull och det grå i alpacka. På det viset så blev de luddiga och mysiga men mönstret smälte inte samman alltför mycket.

Ett vinnande koncept. Lillasysters favoriter. Utom när man ska leka i kramsnö då hela vantarna tenderar att förvandlas till snöbollar. Men annars så. Storfavoriter.


Mönstret är alldeles gratis och du hittar det här.
Snödropparna hittar du i min trädgård. Underbart, nu är det vår i luften!

På tal om Lillasyster, vi går ju hemma och dräller nu. Ända sedan jul har vi gjort det. Min kropp hade inte lust att jobba mer än till jul på grund av den växande magen, så just nu lever vi på lägstanivådagar och kärlek ❤️.

Det är underbart att kunna ge henne en massa tid och uppmärksamhet, framför allt de stunder då Dotter är i skolan och det bara är vi hemma.Idag stod bakning på schemat. (I nattlinne, detaljer...) En av Lillasysters favoritaktiviteter. Och hallongrottor ska det bakas. Helst varje gång. Med mer sylt än kakdeg om Lillasyster får bestämma.

Tar man dessutom riktig ekologisk sylt med hög andel bär så sjunker det ju inte ihop så mycket så då blir de såhär smaskiga. Vårt favoritrecept hittar du här. (Fast våra ser allt smaskigare ut, eller hur?!)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar