torsdag 1 december 2011

Om litens sömn...

Har gjort en stor sömnsatsning i hemmet. Dotter vägrar täcke, men nya fina lakan från småfolk har jag kostat på henne.Underbart fina i barnrummet.

Dessutom började pyjamasarna bli små. Om man rullar runt 34 varv i sängen innan man somnar så hinner ben och ärmar åka upp många många gånger så mamman eller pappan måste dra ner. Ser dessutom obekvämt ut. Pyjamasar är inte särskilt dyra, tvåpack för 199:- brukar det vara. Ända problemet är att det är svårt att hitta större än i 86. Då ska barn börja ha tvådelat som åker upp så man blir kall om magen, eller som sitter åt och är obekvämt och trycker i midjan.

Har hittat ett ställe där det finns större storlek. Polarn och Pyret, såklart. Men då kostar en pyjamas 299:- också. Tänker att det får vara värt det. Framförallt när Dotter inte har velat ha något annat på sig sedan inköpet för några dagar sedan. Idag var vi lediga och hemma båda två. Pyjamasen kom hon ur vid halv tio, och tydligen var det åter pyjamastime vid fyra. Får väl ändå räknas som ett bra inköp då!

1 kommentar:

  1. Och nu när "onepiece" börjar bli populära kan hon väl nästan ha den hela dagen utan att någon höjer på ögonbrynen.

    SvaraRadera